Verkeerde levering of aankoop kapot bij aankomst

Als wij iets verkeerd hebben ingepakt of hetgeen is kapot, stuur dan eerst een e-mail naar info@plamodx.nl en leg daarin uit wat er aan de hand is. Wacht op onze reactie voordat je je aankoop verstuurt! Per e-mail zullen we je een retourformulier opsturen. Het ingevulde retourformulier kan dan gestuurd worden naar het volgende adres:

PlamoDX

Hamelweide 19

3437CD Nieuwegein

of

Info@plamodx.nl

Herroepingsrecht

Je hebt recht op 14 dagen bedenktijd. Binnen deze tijd heb je het recht om, zonder opgaaf van redenen het artikel aan ons te retourneren mits het op dezelfde wijze verpakt is als waarin deze zijn geleverd. De termijn gaat in op het moment dat je de bestelling in bezit hebt ontvangen. De kosten voor het retourneren zijn voor de rekening van de koper.

Garantie

Als consument heb je recht op wettelijke garantie. Wanneer er dus iets kapot gaat buiten je eigen schuld om, kun je je beroepen op het recht op garantie. Stuur ons even een e-mail. We zullen dan kijken naar een passende oplossing.

Garantie vervalt echter wanneer de product niet meer verzegeld is en/of uit de verpakking verwijderd is.

Pre-orders

Bij pre-orders word er een 20% storting gevraagd van de verwachtte product prijs. Storingen zijn niet te annuleren waardoor terugbetaling erop niet mogelijk is. Bij aankomst van Pre-order producten worden de klanten met pre-orders genotificeerd over de aankomst, en moet de resterende 80% overgemaakt worden binnen 14 dagen. Als deze 14 dagen verstreken zijn, behoudt PlamoDX het recht om de pre-order te annuleren, met als gevolg dat de product in het bezit komt te zitten van PlamoDX.

Verzendingen

Wij versturen pakketten van maandag tot vrijdag. Nadat de betaling ontvangen is, versturen wij de pakketten. De pakketten duren doorgaands 1-2 werkdagen tot het aankomt bij de klant.

Options